Yunanistan Yangın / Yunanistan'daki yangın faciasında ölü sayısı 74'e yükseldi ... / Yunanistan'ın samos adasındaki mülteci kampında akşam saatlerinde yangın çıktı.

Yunanistan Yangın / Yunanistan'daki yangın faciasında ölü sayısı 74'e yükseldi ... / Yunanistan'ın samos adasındaki mülteci kampında akşam saatlerinde yangın çıktı.. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi. Yangının yemek pişirilen ocaktan sıçrayan. En az 24 ölü ve.

Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'ın samos adasındaki mülteci kampında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda.

Mültecilerin akın ettiği Yunanistan sınırında esrarengiz ...
Mültecilerin akın ettiği Yunanistan sınırında esrarengiz ... from images.bursadabugun.com
Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Haberler gündem haberleri son dakika haber: Yunanistan yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yunanistan kızılhaç başkanı nikos economopoulos, skai tv'ye yaptığı açıklamada i̇nsanlar bir yol ambulans servisleri genel müdür yardımcısı miltiadis mylonas, yangın sırasında boşaltılan ev ve. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi.

Haberler gündem haberleri son dakika haber: 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına, yanan elektrik kablosunun yol açtığı belirlendi. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'daki yangınlarda 70'ten fazla kişi hayatını kaybetti. Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın. + yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 20 kilometre kuzeydoğusundaki penteli ve rafina yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın. Yangının yemek pişirilen ocaktan sıçrayan. Türkiye ormancılar derneği, yunanistan'daki yangın felaketiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Yunanistan'da ormanlık alanlarda çıkan yangın meskun bölgelere sıçradı. Haberler gündem haberleri son dakika haber: Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. En az 24 ölü ve.

Yunanistan'daki yangın 3 gündür söndürülemiyor
Yunanistan'daki yangın 3 gündür söndürülemiyor from i2.cnnturk.com
Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'da ormanlık alanlarda çıkan yangın meskun bölgelere sıçradı. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yunanistan'ın samos adasındaki mülteci kampında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yangında mültecilerin kaldığı yaklaşık 10 kulübe tamamen yandı. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın. Haberler gündem haberleri son dakika haber: Yunanistan'da ormanlık alanlarda çıkan yangın meskun bölgelere sıçradı. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor.

Yunanistan yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yunanistan'da ormanlık alanlarda çıkan yangın meskun bölgelere sıçradı. Yunanistan'da kamu ve özel sektör çalışanlarının, hükümetin mali krizle mücadele temelinde hayata geçirmek istediği reformları protesto etmek amacıyla dün başlattıkları 48. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Yunanistan Başbakanı Çipras, yangın bölgesini ziyaret etti
Yunanistan Başbakanı Çipras, yangın bölgesini ziyaret etti from img3.aksam.com.tr
Haberler gündem haberleri son dakika haber: 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına, yanan elektrik kablosunun yol açtığı belirlendi. Yangının yemek pişirilen ocaktan sıçrayan. Yunanistan'da kamu ve özel sektör çalışanlarının, hükümetin mali krizle mücadele temelinde hayata geçirmek istediği reformları protesto etmek amacıyla dün başlattıkları 48. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Yunanistan kızılhaç başkanı nikos economopoulos, skai tv'ye yaptığı açıklamada i̇nsanlar bir yol ambulans servisleri genel müdür yardımcısı miltiadis mylonas, yangın sırasında boşaltılan ev ve. Türkiye ormancılar derneği, yunanistan'daki yangın felaketiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor.

Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi.

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın. Yunanistan yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yunanistan kızılhaç başkanı nikos economopoulos, skai tv'ye yaptığı açıklamada i̇nsanlar bir yol ambulans servisleri genel müdür yardımcısı miltiadis mylonas, yangın sırasında boşaltılan ev ve. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yunanistan dışişleri bakanlığı, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'na yangın felaketi için verdiği başsağlığı mesajı dolayısıyla teşekkür etmişti.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama